Kävin tänään sopimassa asiasta siellä Lankamaailma Nordiassa ja tammikuusta alkaen tapaamme siis joka kuukauden 3. lauantai lankakaupassa kello 12-15.
Kaikki mukaan, jokainen on ihan yhtä tervetullut ja lankamaailman henkilökunta on todella innoissaan tästä jutusta! Ja ovat siis jopa niin innokkaita että mukana olijat saavat lankaostoksistaan -20% alennusta!
(jos oikein käsitin niin alennukseen oikeuttava osto on suoritettava tapaamiskerran yhteydessä ja osallistuja saa alennuslapun jolla kassa osaa siis myöntää tämän alen, mutta selvinnee tarkemmin viimeistään ekalla kerralla)

Ja kun olin sitten samalla reissulla hampitohtorin jälkeen menossa Anittan kanssa Naisten Joulumessuille Wanhaan satamaan niin miun mukaan tunki pari kerää lankaa. (pelkkä Anittan ajattelu siis ajaa langat miun matkaan)
2116489.jpg
Nuo isot on jättimäisiä Jyttejä (52 % pa, 48 % wo, 200 g ja 440 m, puikot 6½) ja noi pienet on sitä samaa ICELANDIA (55 % wo, 35 % ac, 10 % pa, 50 g 60 m ja 7 puikot) (eikä mitään eskimoa kuten viimeks muistin) mut siis samaa mitä miulla on ennestään 1+2 kerää eli nyt siis viis ja saan varmasti reilun mittaisen kaulaliinan hapsuilla :-)  Jyteistä teen paidan ja hihoja tulee sen verran kuin tulee jos tulee ja jos ei niin paita on hihaton...