Nyt on sitten ommeltu vauvan vaatteita, kokoa 175-185cm. Ja vastaan heti ennenkuin kukaan ehtii kysyäkään, sille samalla Lady Dominalle menee nämäkin 114484.jpg Mutta eiks oo söpöjä myssyjä?
122394.jpg122396.jpg

Ja mielenrauhan palauttamiseksi, olen mie virkannutkin - salomoninsolmuja. Tai ei tuo ole kokonaan virkattu, neuloin ensin pari-kolme senttiä helmineuletta ja sitten päättelin osan silmukoista ja aloin virkkaamaan ylhäältä alaspäin kaventaen samalla että sain kolmionmuotoisen "mummohuivin" 68441.jpg
122397.jpg
Huomenna - eikun tänään - kello on näköjään ehtinyt uuteen vuorokauteen vaihtamaan, menen hakemaan lisää lankaa Soukan Menita Outletista. Laittelin kyselyä TeeTeelle kun ei ole tuolla kotisivulla sen paremmin noita aukioloaikoja ja sain vastauksen että kyllä, Menita Outlet on avoinna myös heinäkuussa mutta vain keskiviikkoisin - tämä siis tiedoksi annettakoon. Niin ja miksi mie tarvin lisää lankaa, no se huivivaihtohuivi odottaa lankaa samoin kuin tänään tilattu salomonpontso, toivottavasti löytyy sopivat sieltä ettei tarvi enää sen enempää hakea.

Ja vielä muistutuksena, jos kiinnostusta löytyy niin mukaan mahtuu vielä. Lauantaina värjäillään Kool Aidilla Porvoossa. Laittele vaikka sähköpostia niin saat osoitteen ja ajo-ohjeet vastauksena.