Ottipas tiukalle tuo viime viikkoinen mutta sunnuntaina käväsin jo kässätapaamisessakin Porvoossa.
No niin, sitten kuvia muista jutuista.

Tässä on miun kalorimittari tai jotain sinnepäin... ohjetta en noudattanut orjallisesti (taaskaan) mutta ihan toimiva juttu.
446816.jpg
*hih* hassu kuva.

Sitten pari kuvaa sukulaispojista. Kiva tää kamera, sillä saa hassujakin kuvia.
446818.jpg446817.jpg
Pienempi pojista katseli kuviaan ja kysyi että mikä toi on?

446820.jpg
Terveisiä vaan poijiille, nähdään kuukauden päästä.

446819.jpg
Voi että ne on pieniä, Kippari-Kalle ja ikää kuukausi.

446821.jpg
Eilen ajelin kässätapaamisesta kotiin ja mietin että pitäis tehdä vauvalle myssy joka olis helppo tehdä ja "istuis" päässä sekä kasvais vähän mukana ettei jäis heti pieneksi. (kuvassa on liian iso pää myssyn sisällä mutta malli vaikuttaa ihan toimivalta)

Ja vielä, terkkuja Korian tapaamisessa olleille. Kivaa oli teitin kanssa ja tulen varmasti toistekin. Tuolla Korian ABC-asemalla on Novitan tehtaanmyymälä, hintakilpailussa ei taida pärjätä ihan kaikille kaupoille mutta jos pussilankoja sattuu olemaan niin niissä voi olla kivoja löytöjäkin.
446822.jpg
Huom: tuossa takana olevassa pöydässä istuneet miehet tais kuunnella meidän välillä levottomiakin juttuja aika mielenkiinnolla, ainakaan heillä ei ollut minnekään kiire ja suupielet tuntuivat vetäytyvän vähän väliä ylöspäin... Mirri, oliskohan niillä käyttöä niille siun myymille artikkeleille?
Ja sitten toim. huom. nuo mukit tuossa pöydässä, ne on limuja vaan, ei olutta vaikka vähän siltä näyttävätkin. Valo vaan ei tahtonut riittää ihan tarpeeksi... *seliseli*

446823.jpg

Nuorin osanottaja, arvatkaa onko hän tyttö? Jolla on kaksi isoveikkaa...
446824.jpg
Kiitos kivasta seurasta, kerron sitten toiste lisää *viheltelee*