Tästä tapahtumasta jo mainitsinkin. Eli olimme porukalla Kauneus ja Terveys lehden järjestämässä kuntoilutapahtumassa, oli ihan kiva päivä.

Äiskä ja Anitta aloittivat kuntoilun jätskittelemällä.
183004.jpg
Ja jatkoivat tanssimalla Zorbasta.
183005.jpg

Tapahtumassa nähtiin myös monta kuuluisaa henkilöä. Juontajana oli Marco Bjurström.
183006.jpg
On se mahottoman pitkä mies, ei edes kuvaan mahtunut kokonaan.
Sankka joukko, pääasiassa naisia, oli saapunut paikalle, K&T täyttää muuten tänä vuonna 50 vuotta, aikamoinen saavutus lehdeltä.
183007.jpg
Sitten haastetteluun tuli Kauneus ja Terveys lehden päätoimittaja Marja Aarnipuro.
183008.jpg
Haastateltavaksi tuli myös Helsingin KisaVeikkojen puheenjohtaja. (nimeä en jaksa muistaa) Melkeen yhtä pitkä mies kuin tuo Marco.
183009.jpg
Seuraavaksi haastatteluun tulikin Miia Nuutila. Joka osallistui K&T jouksukouluun ja juoksi menneen kesän aikana puolimaratonin - pariinkin kertaan.
183010.jpg
Miian kanssa Saara Hedlund esitti pätkiä näytelmästään Nainen kuin omena.
183012.jpg

Kerrassaan mukava esitys, tuon kun pääsisi vielä jossain näkemään kokonaan.

Ihana ystäväni Anitta yllätti miut siinä Hakaniemen sillan tuntumassa, tuli kanssani kävelemään yhden 50 metriä ja sitten jatkoi omille asioilleen. Kiitti Anitta kannustuksesta 68444.jpg

Kun palailin sauvomasta kymppiä (aikaa meni tunti 35 minsaa - ens vuonna juoksen sen tuntiin) niin kuuntelin Merja Larivaaran haastattelua, Merja ja miehensä Kari aikovat juosta ensi kesänä maratonin.

ja lopuksi vielä haastattelussa oli Tiia Piili, jos tuo Marco on tajuttoman pitkä mies niin Tiia on kyllä yks siroimmista naisista jota olen nähnyt. Kuvassa näyttää paljon isommalta kuin luonnossa.
183013.jpg

Mutta nyt mie poistun taas liikkumaan, kuntosalille tänään ja Tallinnaan huomenna.
Mukavaa viikonalkua kaikille 68441.jpg