Siis näin komee kiuas!
2060860.jpg
Aivan huippupalvelua saatiin Misalta. Kiuas on ihan perusmallistosta mutta kun emme tykänneet niistä sileistä kivistä niin Misalta sai ostaa kiukaan ilman kiviä! Saatiin kaikki mitat ja muut ihan ilman mitään jankkailuja ja nyt saadaan mieleinen kiuasratkaisu meidän saunaan!
Siis tämähän on markkinoiden ainoa tuplakiuas, sitä voi lämmittää sekä puulla että sähköllä. Tosi näppärää, jos haluan lenkkisaunan olevan lämmin tiettyyn aikaan niin pistän kiukaan ajastuksella päälle ja avot tai jos vietämme rauhallista koti-iltaa niin tokihan lämmitämme kiukaan puilla ja sitten nautimme oman saunan lämmössä :-) *marsu hempeilee*

Kivet teetettiin Tulikivellä ja taas loistavaa palvelua! Ihan mittojen mukaan tuli kivet ja tosi nopeesti nekin (ei ole se sauna valmis mutta kiuas ja kivet on)
2060861.jpg
Näitä kiviä tulee siis neljä päällekkäin tuohon kiukaalle ja varmasti löylyä riittää :-)

Ja tässä on kiukaan paikka:
2060862.jpg

Ja on meillä aika monta oveakin tuolla saunaosastolla. Kuva otettu kodinhoitohuoneesta kohti makkaria ja väliin jää siis pesuhuone ja veski.
2060864.jpg
Näppärästi onnistuu tuo ylitysten teko noilla ylityslistoilla. Eikun listat paikoilleen ja sitten vaan harkot siihen päälle ohutsaumalaastilla, ihan niinkuin nuo harkot tuonne muutenkin laitetaan.