Tein yhteen tapaamiseen tälläisen piiraan ja ohjetta on pyydetty joten tässä tämä nyt tulee.
KANA-PARSAKAALIPIIRAS RUISTAIKINAPOHJALLA
Ainekset:
200 gr paistettu kanaa (voi olla marinoitu).
100 gr parsakaalia
1 paprika (tai puolikas pun. ja puolikas kelt.)
100 gr juustoraastetta
½ prk tuorejuustoa (ruohosipuli, valkosipuli, myös maustamaton käy)
1 pkt valmista ruistaikinaa (Myllyn paras)
1 kananmuna
2 rkl seesaminsiemeniä
1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
2. Laita silikonileivinalusta uunipellille. (leivinpaperi, jos ei silikonialustaa ole)
3. Pilko paprikat ja laita pikakokkiin terä ja pyöritä kunnes paprikat ovat pienentyneet.
4. Lisää parsaa ja pyöritä.
5. Lisää tuorejuusto ja juustoraaste. (halutessasi voit lisäksi laittaa valkosipulin kynnen tai kaksi)
6. Ota sulanut taikina ja kauli siitä kaksi suorakulmaista palaa.
7. Laita täyte pohjien päälle, toiseen reunaan.
8. Hienonna paistetut kanat hieman pikakokissa ja lisää paprika-parsa seoksen päälle.
9. Nosta toinen sivu täytteen yli niin että reuna menee toisen reunan alle.
10. Voitele kananmunalla ja ripottele seesaminsiemenet päälle.
11. Paista uunissa 25-30 minuuttia.
12. Leikkaa paloiksi ja tarjoile salaatin kera, tai vaikka suolapalana kahvin kanssa.
Valmistuksessa on käytetty Tupperwaren pikakokkia ja silikonileivinalustaa.
(siitä siis johtuu nuo nimitykset)
Toivottavasti maistuu :-)
torstai, 12. heinäkuu 2007
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.