Millainen kenkä olet?

Olet korkokenkä.

Hienostunut, naisellinen, joskus uuvuttavakin jalkine. Sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Olet hillitty ja osaat kantaa itsesi arvokkaasti. Joskus voisi ehkä vähän repäistä, ja kokeilla vaikkapa lastenkengän osaa!


Millainen soitin olet?

Fiinien piirien hienostunut jazz-muusikko. Saksofoni ei sovi kaikille, eikä sitä kiinnostakaan jutustella kenen kanssa tahansa. Saksofoni kaipaa älyllistä ymmärtäjää, vaikka voikin sopeutua elämään tarpeitaan älyllisesti köyhempien seurassa. Ei ole alentuva tai arvosteleva, vaan pikemminkin juhlaseurueen ilahduttaja.

Saksofonin tulee opetella seurustelemaan myös "tavallisen" väen kanssa ja puhumaan vaikka säästä. Vaikka saksofoni arvostaakin älynlahjojaan valtavasti ja kaipaa niille tunnustusta, voi liiallinen analyyttinen puSaksofonin tulee opetella seurustelemaan myös "tavallisen" väen kanssa ja puhumaan vaikka säästä. Vaikka saksofoni arvostaakin älynlahjojaan valtavasti ja kaipaa niille tunnustusta, voi liiallinen analyyttinen puhe vieraannuttaa tämän upean soittimen tavallisista kaduntallaajista.


Millainen koira olet?

Olet uskollinen ja lempeä Collie!
724279.jpg

Ja vielä lopuksi kiristääkö pipo?

Olet pirtsakka.

Sinun piposi ei turhia kiristä. Olet pirteä ihminen ja tuot hyvää tuulta toistenkin ihmisten elämään. Tunnet toki kiireen ja stressin, ja ennen esiintymistä ja urheilusuorituksia adrenaliinitasosi kohoaa siinä missä toisillakin. Olet kuitenkin oppinut kuuntelemaan kehosi kieltä ja osaat sopeutua uusiin tilanteisiin ilman turhaa stressiä. Mielialasi on positiivinen, ja säännöllinen liikunta pitää sinut sopivan pirteänä kohtaamaan myös ne kiireiset päivät ja vastoinkäymiset, joita kukaan ei voi kokonaan välttää.

Loma-aikana saatat joskus sortua liialliseen suorittamiseen, mutta nyt tästä eteenpäin pystyt senkin hallitsemaan, kun tiedostat tilanteen. Lähelläsi on hyvä toistenkin olla, koska tasapainoinen ja iloinen suhtautuminen omaan minään poistaa turhan kireyden ihmissuhteista, ja asiat  kipeätkin  voidaan ottaa vastaan levollisin mielin ja rauhallisesti keskustellen.