Ettei jännitys mene ensimetr... eikun ensisenteillä niin kerron ensin muita kuulumisia.
Tänään kävin Formamessuilla ja voi että siellä oli tavaraa... *huoh* kävelin siellä semmoiset kuus tuntia ja olisin mie voinut toisen mokoman käpötellä mutta kun laittovat messukeskuksen ovet kiinni niin pois oli lähdettävä 68444.jpg
En tiedä paljonko siellä on näytteilleasettajia taas paikalla mutta tästä kartasta näkee että paljon on!
Olipas jännä juttu huomata, että mie joka myyn Prendimin sukkia en tiennyt Prendimin omistavan nykyisin Kultaturpeen. Jännää etten tiennyt, mutta nyt tiedän ja suunnittelen ottavani myyntiin myös turvelankaa (sopii reumaatikoille hyvin) ja ehkäpä kankaitakin... Turvekuitupohjallisista voi lukea tästä. Lisätitetoa laitan langoista yms. kunhan saan näytteet ja mallit.
Sitten kun kiertelin niin huomioni kiinnitti bambuiset tuotteet. Uskomatonta miten moneen se bambu taipuu 68441.jpg Miulla on myynnissä sukkia joissa on noin 60% bambua, olen myös ommellut t-paidan bambusta ja tällä yrittäjällä oli myynnissä kaikenlaisia bambuisia tuotteita, lähinnä vessaan tai kylppäriin (paperi-, saippua- ja pyyheteline muunmuassa).
Vaan olipa siinä sitten jotain todella eksoottistakin, aivan upeita kalansuomukukkia, kultaruoholaukkuja yms. Yritys maahantuo brasilialaista käsityötä ja on nimeltään Artelati. (kotisivut on vielä hieman kesken mutta saamassani esitteessä kerrotaan asiaan tulevan parannusta)
157529.jpg157530.jpg
Kuva kalansuomuruususta on skannattu mutta näkyyhän se kuitenkin jollain lailla.

Siellä oli paljon muitakin ihania juttuja, kirjoittelen niistä sitten sitä mukaan kun tulevat ajankohtaisiksi tavaranhankinnan myötä.
114490.jpgKiitän kuitenkin Leilaa pallukoista.
Tilasin tässä taannoin tavaraa Angelasta ja posti oli rikkonut muutamia akryylipalloja matkalla. Leila toi minulle uudet pallot palauttamieni tilalle tuonne ja ei tarvinnut pelätä kuljetusvaurioita. 68443.jpg

157571.jpg Tässä viikolla kävin naapurissa ja "naapurin-täti" antoi miulle tuommoisen tuubin. Kiitos Piipa.
Tuubista paljastui jotain ihanaa... enhän mie ite tykkää suklaasta 54601.jpg vaan pitäähän se syödä kun toinen antaa... Kröhäm... Taisi olla palkkio ystävänkirjaan kirjoittelusta (naapurin neitokainen on 8-vee)
157572.jpg

Ja sitten se arvoitus... rummut, olkaa hyvät...
Päärämppämpäärämppämpää...
 Juu-u... se on poncho!157587.jpg
Kiitos vaan Topperille puhumattomista langoista, kyllä se alkoi heti kuiskimaan poncho, poncho, poncho ja sehän siitä sitten tuli...

Niin ja kun sitä huivilankaa jäi vähän yli niin testasin piiiiitkän huivin tekoa solmuillen.
157589.jpg157590.jpg Sitä voi kieputella kaulaan niin tai näin, kaponen se on mutta sitäkin pidempi.

Jaahas... tässä taisikin olla kaikki tällä kertaa. Huomenna, eikun siis tänään koolataan tontilla ja niistä saatte sitten raporttia alkuviikosta.
Mukavaa 114476.jpg114491.jpg viikonloppua kaikille! Kiitos kun jaksatte seurata edesottamuksiani  54601.jpg