Tästä me aloitettiin.

Kaikkihan varmaant tunnistaa kellon? Stockmanniltahan tämä. Siinä kun aikamme odottelimme Polttari-Sankarin (jatkossa P-S) saapumista niin pokattiin matkaan mukaan nuori ja vetreä mieskin 54601.jpg
No joo, jos P-S:n sulho sattuu tänne niin ei tuo setä lähtenyt mukaan, karkuun meni minkä kintuista pääsi.
131989.jpg131990.jpg

Pienen odottelun jälkeen kaaso sai kuin saikin P-S:n paikalle. (hän ei lyö minua kuvan ottamisen jälkeen vaan ihan tervetuliaishalin sain)
131991.jpg

Ja kamalalla kiireellä alakertaan. Siellä on jonkinsortin studio jossa voi laulaa karaokesysteemillä levylle ja siihen tulee myös kuva, eli tämä alla oleva kuva on siitä kun P-S kuvattiin dvd:tä varten ja hän ei itse tiennyt että me näimme kuvauksen.
131992.jpg "Sua vain yli kaiken mä raaaakaaastaaan...!

Levytyksen jälkeen piti olla piknik Kaivopuistossa mutta vettä tuli melkoisen rivakasti ja siirsimme piknikin Kulosaareen, sisätiloihin.
Piknikilla P-S joutui vaimokokeeseen, mutta sisäkuvat eivät onnistuneet järin hyvin joten säästän teidät niiltä suosiolla.

Tämän jälkeen suuntasimme kohti Malmin lentokenttää ja laitoimme P-S:n lentokoneen ohjaimiin. Aluksi joutui lentäjä melkoiseen tentiin.
P-S: Kauankos olet lentänyt?
L: Pari kuukautta (ja toisille virnistys)
P-S: Jos koneeseen tulee moottorivika niin missä on laskuvarjo?
L: Ei tule.
P-S: Niin, mutta jos tulee?
L: Ei tule.
P-S: Mutta jos kuitenkin tulee, niin mitäs sitten teen?
L: Vedä turvavyö tiukalle ja toivo parasta - pelkää pahinta. Nyt lähdetään.
131993.jpg

Ja sitten tosi toimiin... P-S pääsi itse ohjailemaan konetta Helsingin yllä.
132403.jpg132404.jpg

Tässä sitten puolen tunnin lento on jo ohi ja kuten kuvasta näkee, P-S oli todella hilpeänä koneessa ja tykkäsi kovasti tästä(kin) ohjelmanumerosta.
131994.jpg
131995.jpg
131996.jpg

Lennon jälkeen lähdimme kohti keskustaa ja kun matkalla pysähdyimme kaffille (jäi ohjelmasta suunnittelematon tauko) niin P-S:n isä soitti. Kuultuaan missä olimme ja että minäkin olin mukana (P-S on miun hanin sisar) niin tahtoi appi puhua miullekin. Ja mikä olikaan tärkein asia? Pitäkää hauskaa ja pistäkää tytär tiukoille!

Kaffilasta siirryttiin Runeberginkadulla olevalle Joogasalille, jonne oli tilattu Kirsi opettamaan meille havaijilainen häätanssi. Kiva kokemus, kaikki tykkäsivät.
131997.jpg
Tästä toiset jatkoivat matkaa ruokailemaan ja tanssimaan Vanhalle, mie poistuin tontille koska sunnuntaina olin menossa Porvoon Käsityö- ja Perinnepäiville, niistä teenkin ihan oman postauksen.


(edit: lentokuvat lisätty. Kiitos lentäjä-Juhalle kuvista.)