Minuu potkas onni siellä sukkasoda.... eikun sukkasadon arvonnoissa ja sain näin ihanan rintakorusukan Punaselta :-)
2091579.jpg

Ja kun olin luvannut lahjoittaa langat sukkapariin sukkasatoon osallistuneiden (ja vähintään yhden parin neuloneiden) kesken niin miun paketti meni sitten Nnalle. Pistin mukaan vielä 15 senttiset puikot kun miun mielestä ne on parhaat sukanteossa :-)
2091578.jpg

Piitsun kanssa me Novitaklubin puolella sovittiin lankavaihto, mie sain harmaata Mamboa (niistä ei oo kuvaa kun en ole muistanut ottaa :-( otan ja lisään myöhemmin) mutta lähetin siis toiveen mukaisesti Nallea tilalle ja sain ite päättää värin. Pistin punaisen paketin matkaan ja on kuulemma jo tämäkin perillä.
2091572.jpg
Hauska yhteensattuma. Olimme kumpikin Piitsun kanssa kuvanneet langat samassa järjestyksessä :-D

Ja sitten miulle tuli tyyny - saunatyyny! Hei, kuka nyt vie näin ihanan tyynyn saunaan? Mie paan sen soffan selkänojalle ja sitä ei saa käyttää muut kuin mie, nih!
Siis tilasin tämän kädentaitomessuilta ja koska tekijällä ei ollut tällä kuvalla tyynyä, laudeliina olisi ollut, sovittiin että tämä tulee postitse messuilujen jälkeen. Perjantaina oli sitten tämäkin tullut. Valmistaja on siis Näppärä Vera ky jolla ei tietääkseni ole kotisivua.

 Ja se on ihana ja se on miun!
2091569.jpg