Ihan ekana iltapuku. Kuva on otettu Etelä-Afrikassa ja voitteko kuvitella - miun tekemä puku joutu lentämään nii-iin pitkän matkan :-)
Puvussa on alla satiini, semmoinen ohut ja hankala ommeltava ja päällä organza, semmoinen vielä ohuempi ja vielä hankalampi ommeltava. Sitten vuorin hameeseen on laitettu helmaan tyllikerros että nousee helma irti jaloista.
2026744.jpg

Sitten TETtijakso on ohi ja yhtenä päivänä pistin TETtitytön tekemään niitä neuleapulaisia - ranneroikottimia - kuten Anitta asian ilmaisee.
Huomatkaa TETtityön takki - siinä on LEHMÄ!
2026740.jpg

Pieni Ayla Victoria, Kööpenhaminasta sai tälläisen setin lahjaksi. Toivottavasti ovat menneet hyvin perille.
2026733.jpg 2026732.jpg

Ja sitten Priiman tapaamisessa yksi rouva esitteli tekemiään tossuja ja sanoi ohjeen olevan vapaasti käytettävissä. Tuo oikeassa yläkulmassa oleva on tehty lähestulkoon ohjeen mukaan (silmukkamäärät ei siinäkään ole suoraan ohjeesta mutta malli näyttää samalta kuin alkuperäinen) ja toiset on sitten muokattu paksummalle langalle sopivammaksi. Kivoja tehdä ja näitä tulee vielä monta paria ennen joulua.
2026737.jpg 2026736.jpg

Miun oli ihan pakko saada ruskea baskeri, tälläinen syysversio. Tee Tiina siitä vaihtohatusta vähän paksumpi että tarkenee nuppi talvellakin ;-)
Lanka on Novitan Karusellia ja myssystä tuli ihan mieleinen (malli muotoutui tavan mukaan tehdessä)

2026734.jpg 2026735.jpg

Ja sitten miulla on uus kirves! Tilasin Lahden Farmarista Kodin Pellervon ja sain tilaajalahjaksi tuon veistokirveen (teen tuolla sytykkeitä takkaan ja kiukaaseen - halkoma kirveitä miulla on jo ennestään mutta tuommoinen pieni puuttui. Takka meillä jo on ja kiuas on tänään saapunut kauppaan - pitää ensi viikolla hakea se pois. Oli muuten nopee toimitus, keskiviikkona tilasin ja perjantaina saapui kaupalle - toimitusaika luvattiin olevan 1-1½ viikkoa mutta se siis oli kaksi päivää)
2026741.jpg 2026742.jpg

Varmaan jäi vielä jotain tästä pois mutta laitan sitten toisella kertaa.
Nyt on pakko mennä vielä ompelemaan! Ensin kuitenkin varhaiselle lounaalle.
Toivottavasti ensi viikolla saan reissussa muutaman vaihtokortin tehtyä loppuun - keskentekoisina ne odottaa sitä jotain...