Miehet (ja mie välillä mukana) jatkoivat sisällä koolailuaan (katso edellinen postaus) ja sitten saapuikin miun lisäkseni kolme innokasta naisimmeistä koolaamaan pihalle. Ämmiä äkeet selässä lupas säätiedotus mutta enää ei anneta periksi ja siispä sitten tein koolauspaikan autokatoksen reunalle.

Kuten jo moni muu on huomannut, annat sille pikkusormen se vie koko käden - ja naisen... Niin kävi nytkin, yksi ensikertalainen oli mukana ja tekikin sitten koolattua lankaa enemmän kuin myö muut yhteensä - ainakin melkein enemmän.

Miltäs tämä nyt näyttää? Taidan kastaa vielä tuosta keskeltä vähän...
742493.jpg

Välillä kaffitellaan, koolausmiehet pääsee samoille apajille koolausnaisten kanssa.
742495.jpg

No niin, tälläinen tästä nyt tuli. Vai tuliko? Taidan vielä kastaa toisen pään niin mätsää paremmin tuon grapepään kanssa... hmm...
742496.jpg

Tää on sitä kotona vyyhdettyä Nallea ja tästä tuli kaksivärinen, tuumii Karamelli.
742498.jpg

Ettei työt loppuisi niin ensin vyyhdetään kerältä lanka värjäykseen ja sitten kun se on kuiva keritään se taas uudelleen. Kuvassa Maaret selittää appiukolleni käsityön riittämisen syitä...
742499.jpg

Mut jos mie paan tästä ja tästä niin mitähän siitä tulee? No paa vaan, mie kokeilen näitä värejä. Asioita pohtivat Karamelli ja Eikkali.
742500.jpg

Karamellillä on viha-rakkaussuhde Novitan Nalleen. Jostain syystä Nalle ei tykkää kun Karamelli menee tunkemaan sormensa sen sisuksiin ja vetää keskeltä - Nalle vastustaa ja tekee omituisia solmuja.
742502.jpg

Lähikuva omituisesta solmiutumisesta. Karamelli muuten jätti sinne lankaan yhden solmun :-o
742516.jpg

Mut hei, saatiin myö valmistakin. Taustalle jäi Maaretin kankaanvärjäyskokeilu, pitää siitä saada myöhemmin parempi kuva, vaikka valmiina vaatteena. Raportoin värien kestämisestä puuvillassa myöhemmin kun on pesutestien tuloksia saatu.
742503.jpg

Tässä vielä kuva omasta sinivihreästä vyyhdistäni, teen siitä sukat ja materiaali on 73% puuvillaa 27% villaa. Väri tarttui ihan kivasti, ei niin voimakkaasti kuin vieressä olevaan Seiskaveikkaan mutta kuitenkin ihan selkeästi luonnonvalkoinen lanka on vaihtanut väriä. Myös tämän pesunkestävyydestä tulee raporttia myöhemmin.
742504.jpg

Ja tämä on lahjus. Karamelli toi miulle lisää vehkeitä kun miulla niitä ei ole vielä tarpeeksi :-D
742507.jpg

Kiitos taas kaikille mukana olleille ja eiköhän myö vielä ennen talventuloa oteta homma uusiksi.