Meillä oli sunnuntaina mukava tapaaminen Haagassa, kässäkerho kokoontui ja pulputusta riitti ja kahvia kului. 55997.jpg

Nuorin osanottaja oli ½-vuotias nuori neitokainen. Hän ei vielä paljon nyplännyt mutta luki ahkerasti "kirjaa" ja muutoinkin käyttäytyi niin ladymaisesti kuin vain nainen voi.

56009.jpg


Minä neuloin sitä Jasmin-toppia, illalla sain jopa aloitettua kädentien kavennukset etukappaleella. Toivottavasti se mahtuu päälle  no, eiköhän ja jos ei mahdu niin sittenhän on syytä laihduttaa 54601.jpg

Tapaamisen jälkeen lähdin sitten viemään Marja ja Päivin koteihinsa, samalla sovitettiin Jenskulle housuja - sopivilta vaikuttivat. Päivi oli tuossa viime vkl:na sukuloimassa ja kävi hakemassa Kauhava Kangasaitasta mulle uuden kivan "vehkeen".
55999.jpg
Aamulla piti sitten kokeilla ja kerin muutaman epäselväksi riistautuneen lankamytyn, niistä tuli tooooosi nättejä keriä.

Ja vielä kuva tekemästäni hameesta penkkaripukuun.
56005.jpg


Ja vielä kuvia kisuista - siis niitä on kaksi kuten aiemmin olen kertonut, tällä kertaa myös tytär-Tiivi suostui äiti-Viivin kanssa kuvaan.
56007.jpg

Ja Tiivi yksin, pesukone on jostain syystä ihana paikka makoilla.
56008.jpg

Ja Viivi. Viivi katosi yllättäen ja kun tajusin kurkistaa suihkuverhon taakse ammeeseen niin sieltä se typykkä löytyi. Olkoon tämä sitten vaikka se virallinen potretti, Viivi täyttääkin kohta 4-vuotta.
56006.jpg