217855.jpg217856.jpg...tai no joo, ei varsinaisesti pakottanut, mutta käski kuitenkin 55997.jpg virkkuukoukkuja hakemaan hänelle... Muoriskalla ei siellä Kittilässä ole samaan aikaan Hullut Päivät kuin meillä täällä etheläshä...
Oli muutakin agenttiasiaa keskustaan joten samalla kävin sitten koukkuja etsimässä.
Tuli elävästi mieleen ystäväni Saimin sanat "Onko näillä päivillä mitään muuta hullua kuin ihmiset?" Hirvee tunku sinne ja tänne!

No, ostin sitten pari pakettia ylimääräisiä Prymin koukkuja, nopeimmat saa lunastaa samalla hintaa kuin ostin (4,90€ + pk:t) Ratkojat ostin omaan käyttöön, ne hävii - joutuu hukkaan - katoaa, ihan itsestään. Mun työpajalla pitää olla musta aukko joka on erikoistunut syömään ratkojat ja mittanauhat!
217858.jpg Paketissa koukut 5,6,7,8 ja 10

Ja ostin kaavoja kun sain edullisesti 54601.jpg lähinnä korsettiyläosien vuoksi.
217857.jpg

Ja kun sinne keskustaan piti mennä niin kävin ostamassa itselleni pallon 68444.jpg
217876.jpg Tää on semmoinen pilateksessa yms. käytettävä pallo, jonka pehmeyttä on helppo säätää...
Ohjeitakin oli mukana.

217877.jpg

Onneks on selkeet kuvat, tekstit on nimittäin monella kielellä, saksaksi - englanniksi - ranskaksi - espanjaksi - italiaksi, muttei kuitenkaan kotimaisella.

Ja sain oman lenkkipiponikin valmiiksi, päästään Popsun kanssa lenkille ja miekin näyn kun on heijastukset hatussa.
217873.jpg Nallea ja Topperin mykkää Spektriä, niin ja siinä on ne heijastinlangat kolmen alimman kirjavan raidan kohdalla.

Ja aloitin systerinpojalle (jo kahdesti aloitettu, ensin liian pieni) pääkallopipon kaksinkertaisesta nallesta. Teen ensin pipon ja sitten kun langaton lokakuu on loppu niin käyn ostamassa siihen valovilleä ja kirjailen silmukoita jäljentäen sen kallon.