Mie tästä jo kerroinkin "mimmeille" Itiksen I.H.A.N.A.n tapaamisessa lauantaina mutta kerron nyt teille muillekin jotka ette olleet paikalla.

Olin lähdössä työpajaltani yöllä joskus puol kolmen maissa ja miun miäs tuli yhdessä tankkaamaan autoa tuohon pajan vieressä olevalle mittarille (miäs työskentelee samassa talossa kuin missä miun paja on). Hän sitten syötti kortin sinne vehkeeseen ja mie aloin ottamaan korkkia pois autosta - SITÄ EI OLLUT! Katselin hetken suu auki ja sitten aloin sättimään. TÄÄLLÄ EI OLE KORKKIA! JOKU ON VARASTANUT MEIDÄN AUTOSTA BENSATANKIN KORKIN!

Ihmettelin vielä hetken että on sitten jollakin ollut hepposet huvit, viedä nyt korkki bensatankista. Miäs sitten kysyi että paljonko pistät sinne bensaa? Sanoin vain että parikymmentä litraa ettei suotta läiky pihalle ja mietin jo kiivaasti että jostain vaahtomuovista tms. käyn tekemässä siihen roiskesuojan ettei ihan sisään sada - vesisadettahan oli luvattu.

Pistin sitten bensapistoolin takaisin telineeseen ja ajattelin että lisään sinne varmuuden vuoksi sitä lisäainetta joka auttaa jos bensan sekaan menee vettä ja sitten huomasin jotain outoa.

KULTA! 
SE VARAS ON LAITTANUT SEN KORKIN MEIDÄN AUTON HATTUHYLLYLLE!

Siis haloo, miten se on onnistunut?

No siten tietty, viikolla olin laiska ja kaasin auton takapaksin kannusta sen kympin bensaa tankkiin ja kun miulla oli takapaksin luukku auki niin en laittanut korkkia auton katolle (kuten yleensä) vaan sinne hemmetin hattuhyllylle, sitten lisäsin vielä sitä lisäainettakin sinne tankkiin kun tuolla kannussa voi bensan sekaan tulla kondenssivettä ja JÄTIN sen korkin sinne hattuhyllylle ja kaahailin innoissani kotiin. Tämä tapahtui siis tiistaina ja lauantain puolella huomasin että korkki on "varastettu"

Miun miäs nauroi miulle!

Miun ystävät Itiksessä nauroi miulle!

Mut ei miun miähellä varmaankaan tule aika pitkäksi miun kanssain...?