...ei edes joka kerta 55997.jpg
Tein huopahattua tilauksesta, ja tein sen ihan kuin ennenkin mutta ei siitä tullut ihan yhtä onnistunutta kuin aiemmat hattuni. Oikeesti tää on eka kerta kun huovutus menee ihan penkin alle, hattu kyllä huopui - ja varsin paljon mutta omituiseen suuntaan. Se mataloitui yhteen kuudesosaan kokonaiskorkeudestaan (siis molemmat puolet mitattuna) ja leveyssuunnassa kapeni noin 10 % ja siitä tuli ameeba!
Ja nyt tulee kuva, mie oon sitten varottanut eli jos tulee pissat housuun tai putuat jakkaralta kun repeät nauramaan ei kannata tulla anomaan korvauksia miulta.
Sinua on varoitettu!
1023509.jpg
Pitää käydä torstaina hakemassa uudet villat ja toivoa että hattu nro 2 mallia piippalakki onnistuu aika paljon paremmin.

Sitten päätin tehdä vapaahuovutettuja huiveja (ei taida olla miun hommaa sekään)
Yhdestä mytystä ei ole kuvaa, se on kissojen kopissa ja kissit tykkää kovasti, huivia se muistutta yhtä läheisesti kuin, kuin, kuin... en edes keksi mitään...
Sitten nämä mitkä tänne laitan, vihreä on ihan toimiva mutta tuo sini-oranssi huopui liikaa, paketti avautui osittain koneessa ja sen kyllä huomaa.
1023511.jpg1023510.jpg

Ja ettei ihan usko omiin taitoihin menisi niin tein sitten tämän vaaleanpunaisen hatun somistettuna Tango Fanilla Mirriä ajatellen. Mitäs sanot Mirri? Onko toi siun hattu?
1023512.jpg

Outo tuo blogilista, se on nyt muutaman kerran päivittänyt blogin vaikken ole mitään kirjoittanut ja sitten kun kirjoitan niin ei halua päivittää... No katsotaan korjaantuuko tilanne tämän lisäyksen myötä..