Novitaklubilla järkättiin jälleen kerran joulukoristevaihto.
Näin ihanan enkelin sain Kirsi J:ltä :-)
Kiitos, ihana herttainen enkeli pääsee koristamaan uutta kotiamme viimeistään ensi jouluna :-) tälle joululle ei talo ehdi valmiiksi.

2076399.jpg
Itse lähetin sukan Susielle. Ohjeeksi annoin Susielle että kertoo miehelleen: Miehen tehtävä on nyt täyttää sukka timanttikoruilla yms. ja uskokaa vaan, tuonne mahtuu muutama koru vaikka vähän isompikin :-)
2076401.jpg

Ja kun vauhtiin on päästy niin päätin tehdä muutaman sukan myyntiinkin, tässä ensimmäiset :-)
(näihin ei ihan niin paljon mahdu timangeja kuin Susien sukkaan mutta kyllä aika monta silti)
2076400.jpg

Tiinalle tein toiset lintulapaset. Ekoista tuli ohjeen mukaisesti tehtynä ohjeen mukaisella langalla huitsin isot. Toivottavasti näitä ei tarvitse sitoa lapasnipseillä toppaliivin olkapäille :-/
2076403.jpg
Niin juu ja nää pääsee sitten sinne Lapastelublogiinkin, Kinnaskopan puolelle.

Ja vielä pari kuvaa messuilta jotka lupasin laittaa näin jälkeenpäin.
Mittanauhan ja kansallispukuaiheiset rintannapit sain Taito-lehden osastolta kun tilasin lehden. Vaikuttaa mielenkiintoiselta lehdeltä, siis tutustumme toisiimme ja katsomme sitten jatkuuko yhteinen taipaleemme.
Tuo neulahuovutettu nyssäkkä on Novitan osaltolta, aion tehdä siitä myös rintanapin kun vaan keksin mitä muuta kivaa siihen pistän kiinni ja ehkä jonkun taustankin. Tuota siis kokeilin sillä huovutusneulaimella - jonka olisin ostanut kotiinkin mutta se oli päässyt loppumaan ja nyt sen saa lunastaa Lauttasaaren myymälästä messutarjoushintaan heti kun se sinne tulee (ei ollut vielä maanantaina)
Helmiäiskukkaset ja -perhonen on rannekorua varten - suunnittelu on hyvällä mallilla, toteutus vain tökkii tässäkin ajanpuutteen vuoksi :-/
2076402.jpg
Luojan kiitos, mie en ole eläkkeellä - kuinkahan kiireinen mie silloin olisinkaan?