Sain haasteen Satu H:lta

Mistä bloginimesi on peräisin? Blogistania on täynnä mitä mielenkiintoisempia bloginimiä. Mistä ne ovat peräisin? Mikä on niiden tarina? Mikä on sinun tarinasi? Oliko sinulla vaikea löytää/keksiä blogillesi nimi? Kerro blogisi nimen ja/tai nimimerkkisi tarina ja haasta kolme muuta tekemään samoin.

Yritin etsiä blogista että josko tähän olisin jo vastannut aiemmin muttei tullut nyt vastaan joten kerron tässä miten ja miksi.
Yritys miulla on ollut jo vuodesta 1990 ja se oli ihan vain omalla nimelläni toimivana. Kun sitten pari vuotta taaksepäin jäin (jälleen kerran) kokopäiväiseksi yrittäjäksi päätin rekisteröidä "virallisen" nimen yritykselleni ja tätä nimeä mietin jonkin aikaa. Jostain nousi yli muiden Nice Factor ja kuten huomata saattaa blogi sai nimen suoraan yrityksestäni. Mietin toki suomenkielistä nimeä yritykselle mutta Hyvän Tekijä olisi ollut hupsu nimi ja varmaan olisi myös aiheuttanut väärinkäsityksiä. Jonkin aikaa meni ja julkistin muutaman tekemäni neuleohjeen ja alkuun ne olivat tässä samassa blogissa mutta tuntuivat jotenkin "hukkuvan" massaan ja häpinään joten ne saivat oman blogin Nice Factor - neuleohjeet. Ja taas meni aikaa ja tuli uusia innostuksen kohteita (ATC-kortit, mazet yms. askartelut) joten tein näille kolmannen blogin, marsu askartelee, ja siellä on askartelujen lisäksi Kissakuvahaasteen kuvat kun mahtuvat sinne niin sopivasti.
Ja mitä tulee netissä käytettävään nikkiin, siitä asti kun aloin nettimaailmassa pyörimään olen ollut marsu. Jossain keskustelukanavalla aikoinaan miulta kysyttiin että olenko tyttö- vai poikamarsu ja saatan siis sen vuoksi esiintyä myös nikillä marsu_f

Olikohan tämä nyt tarpeeksi tyhjentävä vastaus :-) Ketään en haasta mukaan mutta luen mieluusti kertomuksia blogin/nikin nimenvalinnasta joten jättäkään kommenttia kuka tähän on vastannut.