Miulla on ihana miäs! Lauantaina lähdettiin kauppareissulle ja mietittiin että minne kauppoihin pitää ehtiä. No Biltemasta piti hakea autoon ilmansuodatin ja pissapoikanesteet yms. pikkukamaa.
Sitten mentiin Liidelistä kattomaan josko siellä olis vielä semmottista infrapunahierontalaitetta mistä olis varmaan apua kipeisiin niskoihin ja käsiin - ei ollu. Pitää mennä het ilmoituspäivän aamuna jos jotain välttämättä tahtoo, nih.
Sen jälkeen auton nokka kohti Prismaa ja ruokaostoksia.
Ja sitten, kun vielä ehdimme, niin Myyrmanniin kun siellä on Veikon Kone, ihmettelin että mitäs sinne niin hätä on? Ja sain vastauksen, parempi ostaa siulle se synttäripuhelin nyt kun on vielä alennukset! Siis miulle uus puhelin! JEEE!!! Ihana Miäs!
No miun uus puhelin on tämmönen perussimpukka (miun mielestä kamera joutaa olla erikseen ja puhelinta tarvin soittamiseen ja tekstaamiseen)
1228447.jpg1228448.jpg
Ja kun tuolle simpukalle en viiti ostaa koteloa niin neuloin pikasuojuksen Jussilangasta sitten lauantai-iltana, eipähän kolhiinnu kassissa.
Niin ja tuossa ei ole yhtään ommeltua saumaa - aloitettu pohjasta, luotu silmukat, toiselta puolen poimittu loput ja neulottu pyörönä  läppään asti. Kotoa ei löytynyt muita nappeja kuin puisia joten siinä on sitten puunappi :-)

Muistakaa nimikisa! Aikaa synttäripäivän iltaan asti!