Käytiin Lidlissä lauantaina ja ostettiin pari hyllyä, meillä on aika pieni asunto ja jos noihin laittaisin kirjoja niin saisin vaikka vaatteita siihen hyllyyn missä nyt on kirjat. Olikin aika projekti laittaa nuo hyllyt seinään, tavallinen iskuporakone ei millään meinannut pystyä tuohon 50-luvulla tehtyyn tiiliseinään. Isäntä olikin sitä mieltä että jos vielä hyllyjä laitetaan niin otetaan poravasara tontilta mukaan. Mutta ihan hyvät ne on, vähän on isot holot mutta sinnehän ne jää kirjojen taa piiloon.
No, jokatapauksessa Viivi siinä pyöri sängyllä kun yritin neuloa (istun tuon hyllyn alla sängyllä neulomassa) ja oli sitä mieltä että miun lanka on parasta mitä kissalle voi antaa, nostin siis kissan hyllylle ja siellä hän hyvin tyytyväisenä katseli maailman menoa ja välillä käpälällä paijasi miun päätä.

49497.jpg

49498.jpg

Jossain vaiheessa Viivi leikki sänkylläni (leikki)hiirellä ja kun ei jaksanut enää leikkiä kävi hiiren kanssa lepäämään.

49499.jpg

Sitten kun kaivoin kameran ja otin kuvan niin Viivi näppäränä tyttönä piilotti hiiren koska kuvassa ei saa olla häiritseviä tekijöitä :-)

49500.jpg