Siis mie kävin siellä Kädentaito- ja Elmamessuilla oikein kahteen kertaan! Ensin perjantaina suutarin kutsumana ja kiitokseksi kutsusta päivystin jonkin aikaa siellä osastolla että hää pääsi käymään hmm.. jossain... Sitten sunnuntaina olin seurarouvana Kristiina S:llä, hää siis pihvas miut sissään ja voi kauhia kun kaikkee tarttu mukaan. Mie en ole muistanut kuvata niitä hienoja rintanappeja jotka sain mittanauhan kera kun tilasin Taito-lehden, mut mie kyllä kuvaan ne *lupaa* ja sit sunnuntaina pääs mopo käsistä - mie ostin leipää ja inkivääriä ja eksoottisia hetelmiä ja oisin mie ostanu semmoisen päänhierontavispilänkin mut ei niit sit enää ollut kun olin lähdössä pois *sniif* mut ens kerralla sitten.
Tässä nyt parit kuvat messuilta:
2057591.jpg2057593.jpg
Langankerimiskisa
2057587.jpg2057589.jpg

Sitten mie kävin hakemassa sukkatilaukseni Prendimiltä ja samalla reissulla hain Seppälästä varaamani toppaliivin. Siis eka kertaa tuli vastaan liivi jossa on kaipaamani huppu!
2057601.jpg

Ja siinä Prendimin naapurissa on semmoinen mallivaatemyymälä, auki parina päivänä viikossa. Oli ihan pakko ostaa pari pikkujoulutunikaa - yhteensä 18 euroa! Ei kannata ostaa kankaita ja alkaa värkkäämään :-/
2057599.jpg2057602.jpg

Lisään ne puuttuvat kuvat kun saan rintanapit kuvattua :-)