Käytiin koirien kanssa jo pari viikkoa sitten kiipeämässä Konalan täyttömäelle. Rappusia on 426, kävelymatkaa kertyi noin 8 kilsaa ja Maximpullo oli mukana.

KoirienKanssaTayttomaella1-normal.jpg

Matkaan lähdössä. Alarinteessä oli vielä paljon lunta mutta rappuset oli melko paljaana.

KoirienKanssaTayttomaella-normal.jpg

Ylhäällä ei lunta niin paljon ollutkaan mutta tuuli oli melkoisen navakka kuten Nitan korvista voi päätellä. Ylöspäin kiipeäminen oli suhteellisen helppoa, noin 6 minuuttia meni aikaa, mutta haastetta tuli alastuloon kun koirat piti pitää takana tai sivuilla - pelotti että kiskasevat miut nurin jos päästän etuilemaan. Maximin Lemon-Lime urheilujuomaa oli mukana ja olikin kyllä tarpeeseen. Sen maku on mieleinen, sopivan kirpeä. Ostin myös toisen makuisen juomajauheen, Appelsiini-Lime ja tykkään kovasti siitäkin.

Kaikista patukoista en ole tykännyt, karamellin makuinen on tosi makean oloinen - vie kyllä makean himon mutta ei ihan miun makuun. Toinen mistä en tykkää on se makeaa ja suolaista yhdistävä pähkinäpatukka - en ole ikinä tykännyt sellaisista yhdistelmistä (esmes. Snikkers tai miten se nyt kirjoitetaankaan) mutta joku toinen voi tykätä kovastikin. Onneksi makuja on monia :-)