Viime kesä meni kuin meni ja syksy sekä talvi siinä jatkona - selkä prakas ihan kybällä joten eipä sitä valmistunut paljon käsitöitä ja muutenkaan ei ole jaksanut kirjoittaa ja valittaa elämän kurjuudesta. Nyt (ainakin tällä hetkellä) asiat on paremmin ja toivottavasti tästä ei enää mennä kävelemättömään kuntoon takaisin. Viime kesänä ei siis edes jalat kantaneet kun alaselässä oli nikamamadaltuma ja samaan väliin välilevyn pullistuma. Hoitoa en siihen juuri saannut mutta omillaan on mennyt parempaan ja jalkaan tullut hermovauriokin on jonkin verran parantunut.

Käsityörintamalla oli tosi hiljaista. Itselle ompelin pari mekkoa kesän juhliin (löytyisiköhän niistä kuvia?) ja neuleet ei edenneet kun ei jaksanut kovin pitkään pitää tikkuja käsissä. Pari hattua virkkasin ja muutaman neuloin... Laittelen kuvia kunhan niitäkin tulee vastaan.

Lennu on jo aika iso poika, kohta 2 vuotta ja kaikki ei varmaan tiedä mutta meille tuli Nita neitokainen Lennulle kaveriksi alkuvuodesta. Pikku-likka tulee kohta ½ vuoden ikään... Heistäkin etsin jonkun kivan kuvan joku päivä

Mutta tässä ne pari mekkoa.


Kummitytön ylppäreissä olin pinkissä mekossa ja elokuussa edustin HC-gaalassa vihreässä raakasilkkisessä iltapuvussa.