Tervetuloa mukaan kokeilemaan Kool Aid mehujauheilla värjäämistä 11-17 välisenä aikana Ruoholahden kappelin "kerhotilaan". Ruoholahden kappelin osoite on Selkämerenkuja 1.

Tuon paikan päälle mukanani Kool Aid mehujauheita joita saa siis ostaa sieltä eikä tarvi alkaa etsimään mistään etukäteen Minulta voi myös ostaa lankaa - mukana on Jannea 75 % villaa (sopii hyvin erityisesti sukkiin kestävyytensä vuoksi) ja Ulteppegarnia joka on vaaleanharmaata 100 % villalankaa (lapasiin, myssyihin yms. neuleisiin joissa ei langalta vaadita yhtä suurta kulutuskestävyyttä kuin sukissa).

Varaa mukaan joku kippa jossa voit värijauheet sekoitella veteen ja jossa mahtuu lankaa värjäämään. Mikäli et halua että sormet on iloisen väriset niin kumihanskat on hyvä myös ottaa mukaan. Varaa myös mukaan muovikassi jossa kosteat langat saat kuljetettua kotiin.

Ilmoittautumiset tapahtumaan Niinalle osoitteeseen aurinkomie ät yahoo piste com ja ilmoita samalla mitä tuot nyyttäripöytään. Niina on luvannut keittää jauhelihakeiton omakustannushintaan...

Kysymyksiä värjäämisestä voit lähettää miulle jo etukäteen osoitteeseen marja ät nicefactor piste fi

Nähdään lauantaina

-marsu-