Serkun (avo)mies täytti 30.
Jussi ei tajunnu kutsua minuu juhliin niin menin sitten kuokkimaan.
Jos olis kutsunut niin olis voinu saada viiniä mutta nyt sai vain pullon olutta.

Toivottavasti muisti minua seuraavana aamuna kun korjaussarjaa otti *kjäh*

.

Sitten kun lankaa jäi niin tein yhden pullonsuojan vielä, päätin tehdä niin pitkään kun lankaa riittää ja veikkaisin että kolmen litran pullolle piisaa korkeus.


Niin ja kuulin että mieheni työpaille on sitten tulossa ensi viikolla yks uus ukkomies. Ajattelin että voisin avioituville tehdä lahjaksi rakkauslapaset.

Tässä pariin lapasia kuuluu pari lapasta ja parilapanen.

Lanka on Novitan Isoveli Coloria ja puikot tais olla neljä puolikkaat. Malli oma, Seijan Maijojen pohjalta suunniteltu - kuten aiemmin kerroin niin aloitus tehty eritavalla samoin kavennukset ja levennykset ja nyt sitten vielä tuo parilapanen. Parilapasessa on muuten erilaiset resorit ranteessa miehelle ja naiselle, sitten noissa yksittäisissä lapasissa on samanlaiset resorit, naisen lapasissa valepalmikkoa ja miehen tavallinen joustin. Toivottavasti tykkääväät. Tiedän etteivät täällä käy kurkkimassa niin uskalla jo esitellä ennen naimisiin menoa :-)

Ja vielä yks juttu ihan nopeesti.


Miun mies oli viikko sitten lauantaina miettinyt kaupassa ostaako hää miulle kukkia, mutta sitten tuli vastaan jotain parempaa eli mie sain kauan kaivatun pöytäjalustan kameralle ja siinä samassa paketissa oli tuommoinen kamerapussi - on pienenmpi kuin vanha joten mahtuu paremmin käsveskaan ja oli siinä vielä kortinlukija/hubi (tai mikä se nyt onkaan)

Kiitos kulta, oli parempi kuin kukka. Kukkia sitten hääpäivänä *vihjaa*