Kävin tänään tuolla stadin keskustassa jutustelemassa Koskenkorva Vodkan etikettimuutoksesta (paneelikeskustelu) ja kun käpöttelin sieltä pois niin huomasin joutuneeni Tuomaantorille.

Olikin kiva sattumalta joutua torille ja tavata tuttu kauppias vuosien takaa. Aikoinaan kun eksän kanssa reissattiin pohjoisessa oli Lintu-Antin Kuukkelilammella maalaamassa tauluja semmoinen mies joka tituleerasi itseään lateksipikassoksi, Kumpulaisen Martti. Ja mie ihastuin jo silloin Martin tauluihin, ihan uskomatonta seurata miten hää ne taulut tekee - huiskis siveltimellä tonne ja huiskis tonne ja siinä se sitten on valmis taulu.
Ostin sitten tälläisen pienen ja ihanan kelopuulle maalatun taulun (jos ehdin niin saatan hakea vielä toisen ja kolmannenkin ennenkuin markkinahumu sunnuntaina loppuu)
2154382.jpg 2154383.jpg
Värit on oikeesti jotain noiden kahden kuvan väliltä mutta siis tuo on miusta niin kaunis. Tuo maalauskohta on semmoinen kovera eli ylä- ja alareuna on ulompana kuin keskusta. Miun tekis mieli ostaa näitä semmoinen kymmenen kappaletta - kerää koko sarja tyylisesti :-)
*vihje joulupukille* jos haluat ilahduttaa minua niin hae näitä tauluja sieltä Kumpulaisen kojulta ja saat ostaa vaikka kuinka monta - ne on kaikki erilaisia kuitenkin ;-)