Ja mitä marsu tekee?

Muistatte varmaan parin postauksen takaa kun sain Tuulalta aivan tajuttoman kauniit patalaput, ne vihreä-valkoiset?
No kun lauantaina ehdimme tontille niin valitin Hanille että ei niitä raaski käyttää kun ne voi likaantua :-/
Tuossa sitten sunnuntaina (vaikka olisi pitänyt olympianeuletta neuloa) minä virkkasin sillä samalla Himppumummon mallilla yhden patalapun kokeeksi Ainosta (odottelin että Hani herää ja jotain piti tehdä mutta en jaksanut rakentaa yksin). Tuli kiva ja ainakin miun tämänhetkisessä käytössä riittää paksuus - otan lasikulhoa raksalla mikrosta :-)
Tuo ruskeakirjava Aino taas muotoutuu patalapuksi jossa molemmat puolet on samannäköiset ja mallina valepalmikko.. Tuli nimittäin mieleen että voiko semmoista tehdä ja oli pakko kokeilla (vaikka se olympianeule yhä huuteli kassissa) Ja se muuten onnistuu, siinä pitää vaan vähän miettiä miten tikuttelee... Paan myöhemmin kuvaa jossa molemmat puolet näkyy ja laitan "ohjeen" miten tuon tein.
1831779.jpg
Olympianeule on ihan kohta valmis, ajelin iltasella puolitoista tuntia bussissa Porvoosta Haminaan ja tikuttelin 50 grammaa hamettani eteenpäin...
Huomenna kuvaa valmiista hameesta...? Ehkä?


Seinääkin taas ehdittiin nostamaan himppasen verran. Enää kaksi seinänpätkää (tuo mikä näkyy kuvan vasemmassa laidassa ja tuo minkä edessä Hani puuhaa) on vajaakorkuisia, sitten kaikki onkin ovien ylityskorossaan.... Kyllä se tästä vielä valmistuu, pääset sitten Kristiinakin katsomaan kun pidän neuletuparit :-)
1831775.jpg 1831776.jpg
Ja sitten kuva-arvoitus: Mikä tämä harmaa aukko on?

Miun kukkapenkissä kukkii sulassa sovussa Kuunlilja, Särkynyt sydän, Krassi, Ruohosipuli, Basilika ja Minttu...
1831777.jpg 1831778.jpg
Ja hieman ylempänä kukkapenkissä on kesäkurpitsaa, sekä keltaista että vihreää :-)

Ulla, joka antoi meille (miulle siis) kangaspuut häälahjaksi antoi myös näin kauniin talvimaisemataulun... Nyt on torpassa edes yksi taulu seinällä - siis oikea öljyvärimaalaus :-)
1831780.jpg

Ja kattokaahan tätä. Eikö ollut ihana täysikuumaisema kun pääsin tänne Haminaan.
Kuu tekee kauniisti siltaa Vehkjärven pintaan... Toivottavasti meidän hääpäivän iltana on yhtä ihana kuutamo...
1831781.jpg