Miulla onkin nyt monenlaista kerrottavaa teille.

Ensin tuo laite mikä haettiin lauantaina tai siis se tarttui mukaan kauppareissulla ihan vahingossa...
Siis normaalisti kun käydään kaupassa lauantaina ei ikinäkoskaanmilloinkaan jäädä lukemaan niitä tarjouslappuja siihen Prisman aulaan mutta nyt miun hupspantti otti ihan pari askelta pakkia ja sanoi katsovansa mitä on tarjouksessa.
Sit katsoin jo miekin. Tälläinen Tefalin höyrysilityskeskus ja hintaa 149,- (aiemmin on katselty niin reilut 3sataa on olleet halvimmat)
1852814.jpg
Katsottiin sitten vielä hyllyssäkin tuota ja mukaan lähti.
Kiitos mamma häälahjarahasta, tämä sillä nyt ostettiin :-)
1852816.jpg 1852818.jpg
Niin ja vielä tietona, Kantsun Prismassa näitä ei sitten enää ole - sain iltaselle tiedon että Meri haki viimeisen mallikappaleen pois.

Sitten neuletta:
Ravelryssa kiertää reissuhuivit ja minäkin päätin siihen ottaa osaa.
1852863.jpg
Kaiken lisäksi nämä kun reissasivat tontille viikonloppuna niin ehdin tuosta minulle ensimmäisenä tulleesta neulomaan noin puolet omaa osuttani ja sitten Meri nappasi sen kun hän oli reissussa ja hänen silloin kuului neuloa reissuhuivia. Näytin tuon koolaamani langan sitten Merille ja Anittalle ja sanoin että ajattelin omaani tehdä alun siitä (samoin lopun sitten joskus kunhan huivi on kierroksensa kiertänyt) ja huivini värimaailma on sitten tuossa koolatussa langassa, kaikkia noita värejä saa käyttää huiviin joten tulee pirtsakka. Kuvittelin tässä vaiheessa vieväni langan sivuun mutta tuo Meripä otti sen ja kysyi montako silmukkaa luon tähän ja tikutteli aikansa kuluksi, kun reissussa oli, tuon minun huivin alunkin vielä. Kiitos kamu, tulee kyllä reipas reissuhuivi :-)

Parit pikkusukat vielä tähän väliin.
Naapurin Waltteri täytti pari viikkoa sitten 1-vuoden ja saa tälläiset sukat kun palaa reissusta kotiin.
1852866.jpg
Lanka on koolattua Tuiskua ja samasta langasta mutta ihan vikopäin neulotut (ekat kärjestä aloittamani sukat) saa Elias, niin ikään juuri vuoden ikään ehtinyt nuori mies. Terkkuja vaan Ouluun, sukat on tulossa sinnekin.
1852869.jpg

Ja sitten loppukevennys.
Koska minun sormukset ostettiin jo toukokuussa ei ne pysy kunnolla sormessa (uskomatonta mutta totta, kun laihtuu niin läskiä lähtee myös sormista tai jotain...) ja kävin tänään ostamassa tulpan sormeen. Ensin ne tyrkytti kaikkein kalliimpia - tietty, mutta sanoin ettei tulpasta maltaita makseta ;-) Nyt miulla on siis kolme sormusta tuossa nimettömässä mutta eipähän enää tunnu putoavan vihki- ja kihlasormukset. Aion kyllä pienennyttää kihlasormuksen sopivaksi ja laitan sen sitten ulommaksi - ikäänkuin tulpaksi, mutta jos vielä sormet kapenee niin suotta sitä montaa kertaa pienentää kun näinkin ne pysyy hyvin sormessa ja lähes yhden pienennyksen hinnalla.
1852820.jpg