Huovutettu hattu, valmistui kyllä viime vuonna mutta huovutus ehti tapahtua vasta vuodenvaihteessa. 200 grammaa Kamenaa.
1184539.jpg1184541.jpg
Siis kaikkihan muistaa sen ameeban? Siitä piti tulla tälläinen mutta siitähän ei ihan tullut...
1023509.jpg
Nyt pitää vaan kysellä tilaajalta onko tuo uusi versio tarpeeksi pitkillä piipoilla varustettu :-)
Niin ja kuvissa tuo takaa otettu on lähempänä oikeaa väriä, hattu on siis vihreä eikä sininen kuten etukuvassa näyttää. Raivostuttavaa yrittää kuvata pimeässä ja salaman vääristäessä värejä ihan kunnolla :-(

Ja sitten toinen juttu, joulu-välipäivä-uusivuosi-työnä tein näköjään Tiiville uuttaa torkkupeittoa. Langat ostin Novitan myymälästä Lauttasaaresta nk. pussilankana, hihoja ei siitä 600 grammasta tullut kuin vähän alkuun mutta haetaan lisää lankaa ja tehdään hihat. Lyhythihaisella villapaidalla tuskin on mitään käyttöä minulle. Eli siis lanka on Saanaa ja kun on tuommoista ruiskuvärjättyä niin en usko että värieräkään haittaa kovin paljon. (olisin ottanut sitä enemmän jos olisi ollut mutta tuo oli ainut pussi tuota väriä)
1184562.jpg1184563.jpg1184565.jpg
Tiivi: taas marsu sekoilee, se puhuu villapaidasta mutta miusta tää on ihanan pehmo peitto. Vei sen edellisenkin ja pitää mokoma sitä päällään - peittoa!


Lisään vielä ne torkkupeittopalat, en muistanut punnita niitä. Samoin vironvillat pitää lisätä.