Eilen Hobboksissa järjestettiin yhdessä Ullan kanssa neuleiltamat. "Jouduin" mukaan vaakatilkun neulontakisaan ja teinkin ihan ensimmäisen tilkkuni. Kisaan osallistuville annettiin Addin puikot ja kerä lankaa (puikot sai oikein omaksi). Ja kun kyselin kovasti tilkkujen teosta innostuneena kanssakisaajilta lankakerien jämiä, sain niitäkin aikamoisen pussillisen mukaani. Lupasin siis tehdä niistä jämistä raidallisia tai yksivärisiä tai yleensä jonkinvärisiä tilkkuja ja aikaa annettiin tilkkujen yöhön, 22.9.2007, asti.
Eilen illalla sitten jo päätin tikutella vähän tilkkua ja muistin lähteissä napata kuvan tästä erikoislaatikostani (langat ja puikot sekä valmiit tilkut tulevat majailemaan tässä kunnes saan ne toimitettua Niinalle).
792696.jpg
Puna-harmaa valmis tilkku ja sini-valkoinen yli puolenvälin, enkä tehnyt edes koko yötä näitä *heh* Ja kun oli puhetta että noista langoista tulee ainakin kaks tai kolme tilkkua...
Joo, tulee ainakin, taitaa tulla lähemmäs kymmenen 75205.jpg Kahdesta jämästä tulee yks tilkku ja jää vielä rippeet yli, rippeistä teen sitten tosi raidallisen lopuksi.

Psstt... tuolla Ullablogissa on pari kuvaa iltamista.