Olettekos kuulleet että tuolla pohjoisessa, Kittilän kairassa asuu yks kiva Muoriska? Hää on kattokaas semmoinen ettei häntä pitäis päästää omineen kaupungille (tai edes isompaan taajamaan missä on muitakin kauppoja kuin ruokapuoti). Nå, ny hää oli taas karannut miäheltään kaupungille ja näki jotain mistä ajatteli miun tykkäävän... Jokos arvatten mitä?

Ehei, ei hää miulle lankaa lähettele (ei ainakaan joka kerralla kun sitä näkee)
Ei, ei tullut puolukoitakaan tällä kertaa.
No ei, ei laittanut laihtumisteetä tai herkkukaffettakaan...
Joo, kyllä. Puikkoja tuli sekä miun että Kirstin tilaamat mutta ne hää diilas meille etelän ihmisille Saksasta. Eikös vaan olekin omituista, Saksasta kun tilaa niin Kittilässä kääntyy ja tulee tänne ethelään.
710388.jpg

Mutta kun siellä kuoressa oli vielä jotain jänskää. Miuta niin jänskätti että meinasin makuupussissa nukkua porttikongissa Postin (se taitaa nykyään olla kyllä Itellan) Kustia odotellessa (mut menin sit kuitenkin omaan sänkyyn).

Siellä oli tälläinen t-paita.
710387.jpg
Tuos paidas lukee, että sen on värkänny Miina Äkkijyrkkä - mut nykyään se Miina kyllä käyttää nimeä Liina Lång. No, sama dooris se silti on ja sonnin oli paitaani pykännyt. Ja tuo näyttää ihan samannäköseltä kuin se Haminassa seisova Woima-sonni.

Meinas ihan unohtuu kun oon niin tohkeissani täällä. KIITOS MUORISKA! Kiitos, kiitos, kiitos! *ruttaa kunnolla*

Ja nyt lupaan, ei tule enää tänään päivityksiä tähän lokiin, tai ei varmaan tule koko loppuviikkona eikä ainakaan viikonloppuna.