Mie onneton eksyin saksalaiseen kauppaan, Rellanaan. Ja mitäs sitten tapahtui?
No mie vähän siellä "kiertelin" ja kuis ollakkaan eilisaamuna soi ovikello (epäinhimilliseen aikaan noin 8 am) ja ukkokulta könys ovelle ja hälle lyötiin lootikko käteen. Sen verran tajusin päätä nostaissa että hää sanoo jotain rellanasta ja mie kuvittelin että käskee miun vaan relata. Pää takas tyynyyn ja parin tunnin päästä aloin vasta tutkia mitä lootassa oli.
Sain tänään sitten kuvattua mitä tuli tilattua. Eilen oli niin kiirus päivä kun piti ehtiä Mirrille korttikurssia pitämään ja yks bloggaaja koukutettiin taas, samoin naapurin tyttö oli kovasti innoissaan ja osti kuvia kotiinkin. (kuvia Mirrin blogissa)

Ja ne langat. 75% villaa 25% polyamidia, puikot 2½-3 ja kerässä on 100g = 420m.
746141.jpg746142.jpg
Tuosta sinisestä aloitin jo eilen sukkia Taran tyttärenpojalle, että jos Tara huomaat tän niin pistäs osoitetta tulemaan vaikka tekstarina.

Edit: Sukista toinen on lähes valmiina ja näyttää että tulee niin iso että poika pääsee ne jalassa ekalle luokalle. Eli siis näille sukille etsitään toinen käyttäjä (koko on varmaan kolmeviis tai jotain) ja vauvalle tehdään uudet sukat - mutta ettei nuo ufoudu niin teen parin ensin valmiiksi ja sitten vasta vauvan sukkien kimppuun :-)

Joo, ja kun nyt tarkasti katton niin tuosta puuttuu semmoinen isompi nyöri"nukke" jonka esittelen sitten kun olen saanut vähän nyöriä tehtyä ja näen minkä kokoista siitä tulee. (myllyllä tulee sopivat solmiamisnyörit mutta tällä tulee kyllä reilusti isompaa)

Ja nämä koolatusta Nallesta kaksinkertaisena tehdyt sukat menevät maksullisen miehen pojanpojalle.
Varsi ja terän päälliosa valepalmikkoa, kanta tehty jonkinlaisena tiimalasisysteeminä. (en vieläkään tiijä teenkö tuon oikeen mutta ei se ihan kamalan pahalta näytä.)
746144.jpg
Tuosta maksullisesta miehestä tulee kuitenkin ihmettelyä niin kerronpa tarinan.
Kuten jotkut jo tietävät mie olen (ja tulen vastaisuudessa myös) harrastanut ammuntaa ja kerran kun menimme ampumakisoihin niin esittelin tämän miehen nykyiselle avosiipalle sanoin, "tässä on se miäs joka kopeloi minuu säännöllisesti" ja tämä mies sitten kiireesti vannomaan " niin mutta vaan maksusta, mie oon kato maksullinen miäs". Tämän jälkeen on Ossi ollut meidän perheessä maksullinen mies ja tähän maksulliseen mieheen olen tutustunut vuosia sitten kun hän ensin alkoi hieromaan isääni ja sitten pikkuhiljaa koko puolta sukuamme, on nimittäin hyvä hieroja että kannatti ajaa vähän kauempaakin sinne käsittelyyn :-D


Ja kun kuvasin pihakeinussa lankoja tunki ihana Devil nenänsä kiinni minuun ja tahtoi kuvattavaksi joten olkaapa hyvät, Devil (ei enää niin pieni paholainen)
746148.jpg