Löysin tämän meemin Marilta

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta. Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt. Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

Ja tällaista löytyi haulla "Marja on":

1. Marja on kasvitieteessä mehevä hedelmä, joka sisältää yleensä useita siemeniä.

2. Marja on suomenkielinen naisen etunimi. Suomessa Marjan päivää vietetään 15. elokuuta.

3. Pikku-Marja on Siilinjärven kirjastoauton nimi, joka on annettu siilinjärveläisen kirjailijan Laura Latvalan lastenkirjan mukaan.

4. Marja on innostunut myös golfista, jota hän on pelannut jo yli 20 vuotta.

5.
"Kyllä se Kaisa-Marja on peto hankkimaan."

6. Kanavan Marja on kertomus noin kymmenkesäisestä tytöstä, joka on puoliksi mustalainen.

7. Syntyjään Marja on Hollolasta.

8. Eteisen kaapin ovessa on listat, joihin Marja on merkinnyt kissan saapumispäivän, ... Nytkin Marja on tyhjentänyt kippoihin viisi purkillista ruokaa.

9. Marja on sosiaalipalvelupromo.

10. Että Marja on aina kohdellut ihmisiä ystävällisesti ja tasa-arvoisesti, niin aikuisia kuin lapsiakin.



Ja piti vielä testata mitä marsu on?

1.
Marsu on ollut aiemmin yksi yleisimmin käytetyistä koe-eläimistä, mutta nykyään eläinkokeisiin käytetään enemmän hiiriä ja rottia niiden lisääntymisen nopeuden takia. (huh, onneks ei enää niin yleinen)

2. Marsu on laumaeläin, joten jos sille ei ole kovin paljon aikaa,  niin olisi parasta  hankkia heti kaksi marsua. (tahtoo kaverimarsun)

3. Marsu on herkkä äkillisille ruokavalion muutoksille, joten esimerkiksi kesällä se on totutettava vähitellen tuoreen ruohon syöntiin. (ja kesä on saapunut...)

4. Varsinkin lapsille ensimmäistä lemmikkiä ostettaessa marsu on varteenotettava vaihtoehto. (hmm.. pitääkin ottaa selvää olenko hanin eka lemmikki...)

5. Marsu on hyväluontoinen ja eloisa koko perheen lemmikki, jonka kimeä vihellys muistuttaa linnun laulua. (sekin selvis - tykkään hoilata)

6. Nykyisin Perussa, Boliviassa ja Equadorisssa paistettu marsu on tyypillinen ruokalaji. (tästä mie en kyllä tykkää)

7. Marsu on varsin sosiaalinen jyrsijä. Se viihtyy paitsi lajitovereidensa seurassa myös ihmisten kanssa. Marsun voi opettaa sylimarsuksi, mutta silloin on oltava aikaa sylittämiseen. (ettäs tiijätte)

8.
Marsu on ollut Etelä-Amerikan Andeilla vakiohoidokkeja jo 9000-3000 eKr. lähtien. Eurooppaan marsu kulkeutui merimiesten matkassa 1800-luvulla ja pian saapumisensa jälkeen valloitti monien eläinrakkaiden perheiden sydämet sympaattisuudellaan. (jaa, että oikein merenkävijäsukua?)

9. Marsu on kasvissyöjä. Marsun ruokinnan perustan luo hyvälaatuinen kuivattu timoteisekaheinä, jota marsulla tulee aina olla saatavillaan. Useissa marsuille tarkoitetuissa jyväsekoituksissa on paljon pähkinöitä ja auringonkukansiemeniä, jotka lihottavat marsun herkästi. (nyt sekin selvisi, marsulta pois pähkinät ja auringonkukan siemenet)

10. Osallistuminen edellyttää, että marsu on terve ja hyväkuntoinen, eikä liian nuori, vanha, tiineenä yms. (syrjintää sanon mie!)