Oli tuossa joku päivä blogissa kyselyä että olenkos missäpäin tällä viikolla ja tänä aamuna postiljooni soitteli sairaan aikaseen ovikelloa. Ei ollut mahtunut Muoriskan lähettämä ylläri postiluukusta.

Laatikkoa en päältä kuvannut mutta oli semmoinen ihanan puolukkainen.
Lankaa oli kuulemma pehmikkeeksi laitettu, miun väristä Suvia kaks kerää.
Sitten oli tuommoinen paketti josta ensin mietin että onkohan Muoriska tehnyt miulle toooosi ison Maze Bookin...
Ja noi kaks pussukkaa tuossa oikeessa reunassa, niissä on herkkukahvia. (viimotteeks lähetti hän Laiheliini Teetä, on tainnut usko mennä ja nyt tulee Dajm-kahvia ja tuo toinen oli rommikaffetta) Mutta kuulehan Muoriska, vielä mie joskus laihdun...
606618.jpg


No, kun avasin sen Mazen näköisen niin siellä oli hyvin lehmäinen selkä. Se siis olikin kaunis navettarakennus 68442.jpg
606619.jpg


Ja kun tuon lehmäisen selän nostin laatikostaan niin näyttäis että vaatii rahaa. Just vkl:na kyselin Hanilta että voisko hää ostaa miulle oikeen lehmän niin väitti että se tulee kalliiksi. No, nyt on sitten mansikki ja sekin tulee kalliiksi - alkaa varmaan mulkoilemaan jos en muista joka päivä edes viissenttistä sinne sujauttaa... Lähdetäänkös Muoriska vuoden päästä lomareissulle säästörahoilla?
606620.jpg

Maanantaina kun tulimme kotiin Haminan reissusta pysähdyimme tontille hetkeksi ja istutin Haminan torilta ostamani orvokit. Tuo kivikasa on talon alta tulleita lohkareita ja kun ne oli tuohon kaivurilla nostettu niin päätinkin että teen niistä kukkapenkin. Aiemmin keväällä istutin jo tuohon narsisseja ja yhden Pelliksen. Lisää orvokkeja tulee kesän mittaan kun viime kesän orvokeista lentäneet siemenet itää. Saa nähdä mitä muuta siihen istuttelen tänä vuonna.
606621.jpg

Muuten menikin taas viikonloppu kiitäessä paikasta toiseen, eikä tunnu helpottavan arkenakaan. Lauantaina tehtiin Mirrin kanssa sukkabisnestä, kävin pitämässä esittelyt oikeen vanhan ajan malliin ja sunnuntaina oltiinkin synttäribileissä.