Taidetaan mennä tuon Muoriskan kanssa samoja latuja. Ensin värjätään lankaa ja sitten neulotaan niistä kauluri 68444.jpg mutta kuule Muoriska, en mie silti matki - en vain ehdi aina toteuttaa kaikkia ajatuksia ennen siuta, soot niin älyyttömän nopee käänteissäis...

Siis kauluri.
231847.jpg
Lanka on Kool Aid - värjättyä silkkivillaa, Wetterhoffin Sivillaa muistaakseni.  Puikot oli kultaiset Addit, mie tykkään niistä (siis Addeista yleensäkin) ja malli on ihan oma.
Viime viikko meni siis migreenissä ja päätin jo aiemmin tehdä kaulurin mutta nyt se oli pakko. Kaupoissa (teen konsulenttikeikkoja satunnaisesti) on raaka veto kun konsu-parka joutuu aina sen kylmätiskin eteen ja niska jumii. Tänään testattu kauluri toimi moitteettomasti, niskaa ei kylmännyt eikä muuten kutittanut yhtään, aivan ihana materiaali - tuota hankin vielä lisää. Niin ja lankaa tuohon meni noin 70 - 80 grammaa.

Ja sitten se tosi pääkallopipo.
231871.jpg
Tää on ihan tilaustyö mutta kun lanka loppui ja pipo jäi kesken niin kallo näkyy. Lisää lankaa saa ostaa vasta ensi kuussa. Vai oliko tilaustyöt rajattu ulkopuolelle Langattomassa Lokakuussa?