Olin Anun blogissa 10 001 kävijä. Se ihan tasalle osunut ei viittinyt 55997.jpg jättää puumerkkiä joten mie sain voiton ja kattokaa mitä mie sain!

179478.jpg

Mie oon oikeesti happy! Siis ihan miun väriset ja sopii jo olemassa oleviin koruihin kuin nenä päähän 64310.jpg

Kiitos Anu, kiitos ihan hirmuisesti...

Nahkahousut valmistui mutta unohdin kuvata, eikä miun kameralla saa hyviä kuvia sisällä joten pitää pyytää asiakkaalta kuvaa. Äsken ompelin pikaverhon, tuli hanin työkaveri ja sanoi että huomenna tulee vieraita ja pitää joku kaappi saada piiloon kun siinä ei ole ovea - siispä siihen eteen verho. Muuten on ollut hiljaista käsityörintamalla, olen tehnyt muutaman konsu-päivän ja kun seisoo kaupassa 8 tuntia esittelemässä tuotteita niin eipä juuri jaksa illalla ommella.
Mutta nyt pitää lähteä lepäämään, huomenna menen sauvakävelemään kympin. Kauneus ja terveys - lehti järjestää Kauneus ja kunto - tapahtuman  ja siellä ollaan ilman muuta mukana - oikein porukalla. Jos joku tunnistaa miut niin tulkoon ihmeessä moikkaamaan 114490.jpg

Ensi viikolla sitten lisää.

P.S. Kässäkerhomme kokoontuu keskiviikkona 13.9. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan niin laita sähköpostia ja kerron lisää.