Tilauksesta tehty pontso, yläosa neulottu - alaosa virkattu salomoninsolmuilla ja reilut hapsut. Tämä on tilattu kaveriksi ihqulle (asiakas sanoi että se on ihq) laukulle joka oli esittelyssä aiemmin.
121338.jpg121356.jpg

Talo sisältä 9.7.2006. Ei tee vielä mieli muuttaa tuonne 55997.jpg Nyt pitäisi se lattia valaa, vkl:na laiteltiin suojamuovit seinille ja suojattiin viemäriputkia. Ens viikonloppuna laitetaan tuolla oven edessä näkyvä kurasyöppö kunnolla kiinni ja sitten oli H-hetki esillä. *vakuuttelee lähinnä itselleen* vielä  myö tuonne muutetaan...
121340.jpg

Pihalla oli sitten tälläisiä otuksia, vetivät ohdaketta (tms.) napaansa että rouske vaan kuului. Siis oikeesti sen kuuli. Toukilla oli ensin etupäässä 3 jalkaparia, sitten oli pari tyhjää osaa solakassa vartalossa ja sen jälkeen 4 paria imukuppijalkoja, taas pari tyhjää kohtaa ja perässä vielä imukuppijalat.
Tuleekohan näistä kauniita 89317.jpg ???

121339.jpg

Ja vielä viime viikon lopulla otin kuvan kattojen kuningattaresta, Tiivi 3-vee, tykkää kiivetä tuonne huipulle, sitten tarkka jalkojen asettelu reunalle ja simmut melkeen kiinni. Tarkkailu voi alkaa. Tuo verho on joskus ollut siististi mutta kun nää meidän neidot välillä kiipeävät pitkin verhoja niin eipä niitä sitten ole jaksettu ripustella saati vaihdella.
121341.jpg