Mitäpäs se olis viikonloppu ilman koolausta? Ei niin mitään!

Kävin viikolla ekaa kertaa eläissäni Novitan tehtaanmyymälässä Lauttasaaressa ja mukaan tarttui kahdenväristä Jussilankaa - kahta vihriää ja teen ittellenikin sukat, varppina teen. No, tuo ei ollut se pääasia vaan poistokorissa oleva Bambino, 100 % wo ja valkoisena sekä luonnonvalkoisena (oli siellä muitakin värejä mutta eihän niitä tarvitse koolauskäsitellä - eli eivät kelvanneet miulle).

Tein siis pari vyyhtiä, kaksi 50 gramman kerää yhteen ja sain (toivottavasti) raidoittuvaa lankaa. Tarkoitus on tehdä vauvanlapasia ja -sukkia mukaan Loviisan Wanhassa Wara Parempi tapahtumaan.

132114.jpg132115.jpg132116.jpg


Valkoinen vyyhti oli pituudeltaan tasan 2 metriä ja sain väreikseen Pink Lemonaden ja Tropical Punchin.
Luonnonvalkoinen oli pidempi, 2,40 metriä ja siihen käytin Lemonadea ja I
ce Blue Rasberry Lemonade
132139.jpg Kätevä muistilappu 68443.jpg

Värjäilysivun loppuun on myös lisätty Mermaidin neulomien lapasten kuva.

Ilmoitusasiaa värjäystapahtumasta.
 
Yleisön pyynnöstä (huolimatta) seuraava värjäilytapahtuma järjestetään 19.8.06 siellä tontilla. Ilmoittautumisia otan vastaan sähköpostiin ja kommentteihin.
Olen myös luvannut hankkia Novitalta lankaa tapahtumaa varten, sitovat tilaukset sähköpostiin 6.8.06 mennessä. Kun tilaan suoraan tehtaalta pitää yhtä lankaa ja yhtä väriä olla aina se 10 kerää (woolia 20 kerää) eli kovin montaa erilaista en pysty hankkimaan, mutta valkoista ja/tai luonnonvalkoista on nyt tarkoitus tilata (mitä isompi määrä tilataan kerralla sen edullisemmaksi se tulee postikulujen yms. osalta)
Myös Kool Aid-tilaus on lähdössä elokuun alussa. Eli paikan päältä voi hankkia materiaalit.