Kävin siis shoppailemassa, anoppini halusi ostaa minulle vyön ja kun hänellä oli menoa Itäkeskukseen niin sinne suuntasin sitten minäkin.

Ihan jänskä vyö löytyi, tuossa on semmoinen solki joka pujotetaan sopivaan kohtaan reikään ja se jää ikäänkuin lantiolle "roikkumaan". Keskellä on sormus josta on myös tuo toinen kuva, se on aika kiva Jasmin-topin kanssa (jahka se toppi minun kokoani valmistuu - innostus on hieman kadonnut kun siitä ekasta tuli pieni 54601.jpg )

66969.jpg
66977.jpg

Sitten lisää ostoksia, hain asiakastyöhön kangasta Eurokankaasta ja löysin kivan raidallisen lycran joka halusi tulla mukaan. Mitä siitä tulee? Joku kiva toppi kesäksi varmaan ja sitten piipahdin Eurokaupassa ja sieltä tarttui mukaan tuo kukkakoriste - ei mitään käsitystä mihin se tulee mutta ompahan nyt semmoinen sitten valmiina kun keksin käyttöä sille 56000.jpg

66970.jpg
lycra on luonnossa aika paljon paremman näköistä 55997.jpg

Ja valmiita töitä; vauvan paita, lanka on Novitan Lily ja malliin on kuvion osalta otettu vinkkiä uusimman Käsityölehden jostain mallista...

66971.jpg

(kaikki kuvat skannattu joten siitä siis kuvanlaatuongelmat)

Niin joo, vielä yksi juttu mikä tarttui matkaan mukaan...

66986.jpg66985.jpg

ja tää on tosiaan yksi juttu, siinä on toisesta puolesta alkaen selkäjumppaa ja toisesta lihaskuntojumppaa. Selkäjumpan takia ostin sen ja nyt kun mulla on tuo kirja niin varmasti jää kaikki selänkolotus pois - jäähän?