Eilen illalla jokin veti paikalliseen Prismaan ja sinne lankahyllyn luo. Siis Prismassa oli ne "Osta pois" - päivät viime viikolla (muistaakseni) ja jo sillon hiplasin tuota Jasmin - lankaa josta Laurakin blgissaan mainitsi, mutta se puhui niin hiljaa että en sitten ostanut vaikka ei tuo kallista ollutkaan 2,50 € kerä.
Niin sitten asiaan, eilen siis joku huhuili lankahyllyltä (kuullostaa pelottavalta mutta niin se oli) ja ensin luulin sen olevan Samos jota myytiin eurolla kerä mutta ei, ei se ollut Samos vaan se oli Jasmin - jossa on venäjäksikin tiedot (ihan hyvä, tulee joskus kerrattua venäjän opintojakin) ja nyt sinne oli tullut se aiemmin etsimäni Limen vihreä (*heh* ensin kirjoitin vehreä) ja se sieltä puhui minulle. Edellisellä kerralla kun näitä katselin oli luonnonvalkoinen, taisi olla turkoosiin vivahtava ja joku korallinpunainen... mutta ei Limeä.

Syy miksi se haasteli oli että se haluaa topiksi uuden kesälaukkuni rinnalle. Eikös vaan olekin ihana anoppi, osti minulle kesäksi hienostelulaukun ja jos hän ei pitäisi huolta en minä onneton tietäisi muodista mitään (ompelen tilaustöitä ja teen mitä halutaan en siis seuraa orjallisesti muotia) Sitten kun pääsin kotiin niiden Limen vihreiden kanssa niin ne muistutti että vastikään huuto.netistä huutamani Salsa haluaa myös mukaan toppiin, joten tässä on alkupiste. Toppi on jo aloitettu mutta siitä en ottanut kuvaa vielä - helpottaakseni työskentelyä aion myös viimein hankkia palmikkopuikon - kuvan topista laitan kunhan se hieman edistyy :-)  ja malli selkeytyy. *hih* mie alan neuloa toppia tietämättä mitä siitä tulee, mutta helma on ainakin pakollinen joten siis helma on neulottu ja eka pitsikuviokin.

49778.jpg

Nyt on pakko mennä ompelemaan, huomiseksi olen housut luvannut ja ne on vielä aivan kesken.