Tosin keskiviikkona ei juurikaan tuntunut että henkiin jäisi, oli aivan kamala migreeni-kohtaus. Miksi sitä muuten sanotaan kohtaukseksi kun se kestää koko päivän? No joo, on ne "kohtaukset" joskus kestäneet kolme-neljä päivääkin, että vähällä pääsin. Ja nyt loppu valitus.

Viikonloppuna piti laittaa lisää hyllyjä, mutta ei kukaan jaksanut :-) Tulee se viikonloppu taas huomenna ja laitetaan sitten hyllyjä.

Kohta varmaan kaikki luulee että meillä on vain yksi kissa, Viivi. Viivi vaan on niin ihmisläheinen ja varsinainen linssilude että vain siitä tulee kuvia, Tiivi karkaa sängyn alle aina kun hamuan kameraa joten tässä taas kuva Viivistä. Reppana väsähti kesken lukemisen ja otti "tyynyn" pään alle ja lontoonmurteella kirjoitetun Elektorin peitoksi :-)

54494.jpg54493.jpg Ei mikään turha katti!

Mitä tulee töihin niin äsken luovutin kaks hattua eteenpäin, en edes kuvata ehtinyt kun ne lähti :-) ja se Jasmin-toppi... koko viikkona olen saanut yhden mallikerran eteenpäin sitä pitsineuletta... valmistuu se kesäksi - toivottavasti vielä tämän vuoden kesäks. Puikkoja on tehty, vielä pitäis vahata ne ja puikkokotelo tai pikemminkin puikkojen suojuksia sain tehdyksi nipun, vielä kun keksisin missä mä niitä kauppaan :-D
Hei, olenhan mä jotain saanut aikaiseksikin. Mutta nyt on aika lähteä aamukaffille - on ollut vähän kiire päivä ja aamukaffet on yhä juomatta. Toisaalta, menee nyt sitten samalla aamupäivä ja iltapäiväkaffet ja jos vähän vielä odotan niin iltakaffetkin...