Olinkin viikonloppuna ahkera. Lieneekö pakkasilla osuutta asiaan, ei juurikaan haluttanut nenäänsä ulos tunkea tilavasta noin 8 m² asuntovaunusta :-)  Yleensäkin neulon vain tontilla, asuntovaunussa ei oikeen muuta voi tehdä joten teen näitä siellä ja ompelen sitten kun olen täällä työpisteelläni.

Sain sitten ekan tossun valmiiksi, toinen on puolivälissä ja sitten huovutan nekin. *kuvat tulossa*  Materiaalina on Pirtin kehräämön hahtuvalanka, toivottavasti tossuista tulee niin paksut kuin toivon ja toivottavasti ne sopii jalkaanikin. Aika paljon vaatimuksia yksille tossuille :-)

Autotyöksi - tai mukana kuljetettavaksi aloitin Juhanille lupaamani sukat. Teen kunnon saapassukat Nalle Colorista ja yksivärisestä 7 veljeksestä, tulee paksut ja lämpimät kun mökillä on viileet lattiat.

Se miun veivi on jo tehtynä, en vaan muistanut ottaa siitäkään kuvaa - tosin samaan sarjaan teen myös hatun joten otan ne sitten yhdessä. Hattua varten tein oikeen kukkasenkin. (ohjetta en veiviin jaksanut katsoa, eli tuon Kristiinan kuvan perusteella tein omani)