No, niin... tämä päivä meni sitten ihan kisujen ehdoilla - käytiin lääkärissä ja sen jälkeen haettiin ruokaa sekä heille että Puppy-Henrikillekin.
Kisuliinit olivat siis steriloitavana Haminassa (eihän sitä lähempää löydy eläinlääkäriä, eihän) ja eläinlääkäri Sirkka antoi hyvän vinkin miten pidän niiden nenät poissa haavoista ja tikeistä. Kun lähdimme eläinlääkärin vastaanotolta kävimme hakemassa nättiä vaaleanpunaista resoria ja tytöillä on nyt uudet, kivat (voivat olla asiasta tosin erimieltä minun kanssani) mekot. Kaikenkaikkiaan meni reissu hienosti, "koti"matkalla molemmat jo hieman heräilivät ja käänsivät kylkeä, mutta sitten uni maistui taas kotiin (olemme kylässä isälläni) asti.
Laitankin tähän kuvan heistä syömässä...  ja kun äiti-Viivi on hieman pienempi kuin tytär-Tiivi niin pitää huomenna vielä vähäsen pienentää tuota Viivin "mekkoa" pääntieltä. Ja ettei mekot (tai kisut) menisi sekaisin niin tein niihin nimetkin :-)  Tiivi ei ole oikeastaan moksiskaan mekkoon pukemisesta mutta Viivi ehti omansa jos pariin otteeseen riisua tämän illan aikana. Tosin tilanne muuttunee kun huomenna teen ne pikku sisäänotot tuohon.
32423.jpg

Jaahas, jospas lähtisin tossuja neulomaan tai uutta sudoku-peliä pelaamaan ja kisuja paijailemaan.