Eilen illalla kun menin tontille, kello lähenteli 22 ja mitä tekee marsu? Tutkii villalankojaan ajatuksena saattaa alulle ApuPupu. Millaisia villalankoja löytyy...? No harmaita, tummanharmaita, vaaleanharmaita ja ruskeaa (ainakin alkuun, kovin syvälle en jaksanut penkoa) joten Pupusta tulisi varmaankin tosi harmaa näillä langoilla. Vaan ei hätiä mitiä, onhan meillä Kool Aidia 68444.jpg joten "väripadat" porisemaan ja koolaamaan!
Lanka on norjalaista Vamsea, 100 % villaa ja melkoisen hyvin marinoitua. Miun Pupulle tulee siniset päntsit ja punainen paita ja samalla punaisella koolattua marinoitunutta Floricaa oleva kaulahuivi. Perusväriltään Pupu saa olla harmaa.
163600.jpg
Pupuni neuloin Anu Harkin antaman luvan mukaisesti pyörönä. Ommeltavaa jäi vain päälaki korvien välistä ja käsien päät (siis niinkuin nyrkit). Ennenkuin täytin Pupun niin käänsin sen ympäri ja päättelin kaikki langat tosi huolellisesti. Pupun kaulaliina sai hapsut ja nekin on ommeltu kiinni ensin käsin ja lopuksi vielä monipistesiksakilla. Tästä voit mennä tutustumaan Anun kirjaan Puikoissa.
163601.jpg